1394-04-22 15:33
1679
0
17500

تصاویر/ گزارش گاردین از مرگ تهران قدیم

گاردین نوشته است: به‌ساز و به‌فروش‌ها قلب قدیمی تهران را به مرگ تهدید می‌کنند.

به گزارش  گلستان ما،‌ روزنامه «گاردین»‌ در یکی از جدیدترین گزارش‌های تصویری‌اش عکس‌هایی را از بافت قدیمی پایتخت ایران منتشر کرده و آن را «مرگ تهران قدیم» نامیده است.

این عکس‌ها را «آرمین هِیج» به ثبت رسانده و در توضیح آن‌ها آمده است: به‌ساز و به‌فروش‌ها قلب قدیمی تهران را به مرگ تهدید می‌کنند. این‌ها بناهایی هستند که فردا توسط بولدوزرها با خاک یکسان می‌شوند. به‌ساز و به‌فروش‌ها از دیدن چنین ملک‌هایی در مناطق تجاری تهران خوشحال می‌شوند. آن‌ها را می‌کوبند و جاده را برای ساخت مراکز خرید چند طبقه صاف می‌کنند.

چهارراه مولوی، کوچه لولاگر و امیرآباد از مناطقی هستند که توجه این عکاس بین‌المللی را به خود جلب کرده‌اند.

او در حاشیه گزارش تصویری خود درباره کوچه لولا‌گر نوشته است: این خیابان بین سفارت فرانسه و بیمارستان مروستی واقع است و به «کوچه قرینه» هم شهرت دارد، چون ساختمان‌هایی با المان‌های مشابه در دو سوی آن قرار گرفته‌اند.

ایسنا: مجموعه عکس‌هایی که عکاس «گاردین» از بافت تاریخی تهران ثبت کرده، در ادامه آمده است:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.